baner_gabriel_nas

Sudjelujte u forumu

Baner

Kastel_slanica_2_naslovnica

Oglašavajte ovdje

Baner

Oglasi

Hrvatski Web Pretraživač Web Arhiva - samo najbolje od weba

Korisnički izbornik

Statistika

Posjete Sadržajima : 767334
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cipele za vjenčanje Ispis E-mail
Autor Administrator   

cipele1Kada razmišljamo o uređenju za vjenčanje prva asocijacija nam je vjenčanica, možda slijedeća asocijacija postane nakit, ali nimalo manje važan je izbor cipela.

Potrebno je ukomponirati spoj cipela koje izgledaju prekrasno, a da uz to budu udobne kako bi mogle izdržati naporan dan. Nije lako pronaći savršene cipele za udaju.

Neke mladenke izaberu elegantne cipele s visokim potpeticama, dok se druge odluče za manje tradicionalnu obuću poput baletanki, pa čak i tenisica. Pronalaženje savršenih cipela za vjenčanja ne moraju biti stresan, ali postoji nekoliko stvari koje treba imati na umu prije nego kupite. Glavno je da odaberite udobne svadbene cipele.

Cipele koje izgledaju baš kao iz “Sex i grada” mogu biti savršen izbor za vaš stil odijevanja, izgledati fantastično na nogama u trgovini, ali imajte na umu da u njima treba stoji satima na vaš dan vjenčanja. Želite li biti fokusirani na zabavu sa svojim novim suprugom, prijateljima i obitelji, a ne na održavanju ravnoteže, ili prosjediti s bolnim nogama onda takve cipele nisu pravi izbor.

Ukoliko inače ne nositi visoke potpetice a imate neodoljivu želju zablistati na dan svog vjenčanja preporučamo da cipele isprobate prije, da ih prošetate par puta prije samog vjenčanja. Također postoji opcija da imate dva para cipela sa sobom, jedne za slikavanje a druge za ples u sali. Ne samo da su vjenčanja cipele odraz vašeg osobnog ukusa, ali oni također moraju biti kompatibilna s vašim mjesto održavanja vjenčanja.

Odabrane cipele ne moraju nužno biti tradicionalno u boji haljine, jer roze, crvena ili ljubičaste cipele su prekrasan modni detalj koji odlično ide uz bijelu haljinu. Bilo bi dobro cipele nositi na probu vjenčanice kako bi se skratila na idealnu duljinu, jer duga vjenčanica treba biti do poda ali ne kada ste bosi neko u cipelama. Imajte na umu ovih par savjeta pa potraga za cipelama neće postati noćna mora.

Više slika ovdje.


 
 
 
 
 
 

Bolero_vss