baner_gabriel_nas

Sudjelujte u forumu

Baner

Kastel_slanica_2_naslovnica

Oglašavajte ovdje

Baner

Oglasi

Hrvatski Web Pretraživač Web Arhiva - samo najbolje od weba

Korisnički izbornik

Statistika

Posjete Sadržajima : 725694
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zavrsilii sedmi dani vjencanja Ispis E-mail
Autor Administrator   
ZAVRŠILI SEDMI PO REDU DANI VJENČANJA

dani_vjencanja
Najveći događaj organizacija vjenčanja, Dani vjenčanja 2010, koji se tijekom tri dana, od 1. do 3. listopada,  održao na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 8,  privukao je već prvog dana veliki broj posjetitelja. Cijena ulaznice na Dane vjenčanja bil je simbolična - 10 kuna, a polovica iznosa od svake kupljene ulaznice uplatit će se kliničkoj bolnici “Sestre Milosrdnice”- Klinika za dječje bolesti Zagreb, Klinika za dječju kirurgiju, svima nam poznata Klaićeva, kao i prihod prikupljen na Gala humanitarnoj modnoj reviji, koja je održana u petak, u 20:30 sati.

Na reviji je nastupila Marija Husar a osim Dvine Meler, Ide Prester i Danijele Pintarić, u vjenčanicama i svečanim odijelima pistom su prošetati i Branka Panić, Iva Šulentić, Antonija Šola, Nikol Bulat, Sanja Bjedov, Žana Štrbac, Ivana Paris, Hana Tabaković, Vedran Strukar, Boris Kosmač, Robert Valdec, Danijel Bilić i mnoge druge osobe iz javnog života Hrvatske koje su prepoznale humani cilj organizatora – pomoć dječjoj kirurgiji. Voditelji Vlatka Pokos i Dalibor Petko, dobro su se snašli u ulozi domaćina mnogim poznatim osobama koje su prošetale modnom pistom. Panika iza kulisa i trema zbog nastupa na pisti je nestala, no zaključak je: nije lako biti mankenen.

Kao gost Gala humanitarne modne revije, ravno iz Tokija, na modnu pistu Dana vjenčanja, stigla je i priznata hrvatska etno kreatorica Mina Petra s kolekcijom „Rapsodija u bijelom“. Bio je to još jedan poseban nastup etno dizajna, koji je svojom bjelinom ambijentalno prikazao rapsodiju kreacija Mine Petre. Mankenke su doslovno lepršale, bosonoge, ali elegantne i zaigrane na sofisticiranoj modnoj pisti Dana vjenčanja. Jednostavna, posebna i lijepa bila je rapsodija u bijelom i stvorila je čaroliju, u srcu na Danima vjenčanja za našu Klaićevu.

Više slika OVDJE.

 
 
 
 
 
 

Bolero_vss