baner_gabriel_nas

Sudjelujte u forumu

Baner

Kastel_slanica_2_naslovnica

Oglašavajte ovdje

Baner

Oglasi

Hrvatski Web Pretraživač Web Arhiva - samo najbolje od weba

Korisnički izbornik

Statistika

Posjete Sadržajima : 767674
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dani vjenčanja 2010 Ispis E-mail
Autor Administrator   

BAJKOVITO VJENČANJE NA ZG. VELESAJMU

pokos


I ovogodišnju jesen obilježit će sedmi po redu najznačajniji izlagačko-modni događaj organizacija vjenčanja u Hrvatskoj - Dani vjenčanja, koji se održava na Zagrebačkom velesajmu, paviljon 8, od 1. do 3. listopada u produkciji Paneno projekta. Modni noviteti vjenčanja za 2011. predstavit će se hrvatskoj javnosti u tri dana događanja u posebno uređenim i osmišljenim izložbenim prostorima za oko 200 izlagača.

Unatoč svim problemima koje donosi recesijska kriza, moderno, atraktivno, zaigrano i spektakularno bit će u paviljonu 8. na Zagrebačkom velesajmu.

Kao i svake godine, Danima vjenčanja posebnu pozornost donijet će Gala humanitarna modna revija, koju nose poznate osobe iz javnog i političkog života Hrvatske.

Prihod s revije te dio prihoda od ulaznica namijenjen je Dječjoj kirurgiji Klaićeve bolnice, za koju su organizatori prošle godine prikupili 40.000 kuna. Na Danima vjenčanja na dnevnim modnim revijama predstavit će se izlagači u punom sjaju novih trendova vjenčanica, restorana, uređnja, cvijeća i nakita.

 

I ove godine će biti organizirani posebno dobro posjećeni eventi "Budi mladenka" koji će ponovno najsretnije posjetiteljice brzinski „pretvoriti" u mladenke. Normal 0 21 false false false Cijena ulaznice na Dane vjenčanja je simbolična - 10 kuna, a polovica iznosa od svake kupljene ulaznice uplatit će se KLINIČKOJ BOLNICI “SESTRE MILOSRDNICE”- KLINIKA ZA DJEČJE BOLESTI ZAGREB, KLINIKA ZA DJEČJU KIRURGIJU, svima nam poznata Klaićeva, kao i prihod prikupljen na Gala humanitarnoj modnoj reviji, koja će se održati u petak, u 20:30 sati. Na reviji će nastupiti Marija Husar a osim Dvine Meler, Ide Prester i Danijele Pintarić, u vjenčanicama i svečanim odijelima pistom će prošetati i Iva Šulentić, Antonija Šola, Nikol Bulat, Sanja Bjedov, Žana Štrbac, Ivana Paris, Hana Tabaković, Vedran Strukar, Boris Kosmač, Robert Valdec, Danijel Bilić i mnoge druge osobe iz javnog života Hrvatske koje su prepoznale humani cilj organizatora – pomoć dječjoj kirurgiji.

Voditelji: Vlatka Pokos i Dalibor Petko. Kao gost Gala humanitarne modne revije, ravno iz Tokija, na modnu pistu Dana vjenčanja, dolazi priznata hrvatska etno kreatorica Mina Petra s kolekcijom „Rapsodija u bijelom“ Kroz tri dana paviljon 8. na Zagrebačkom velesajmu pretvotit će se u veliko bajkovito vjenčanje u Hrvatskoj, a organizacijski tim Dana vjenčanja 2010. predvođen čvrstom i odlučnom rukom direktorice Dijane Pavković, poziva Vas da nam se pridružite!


 
 
 
 
 
 

Bolero_vss