baner_gabriel_nas

Sudjelujte u forumu

Baner

Kastel_slanica_2_naslovnica

Oglašavajte ovdje

Baner

Oglasi

Hrvatski Web Pretraživač Web Arhiva - samo najbolje od weba

Korisnički izbornik

Statistika

Posjete Sadržajima : 805456
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rent Event rasvjeta PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Ponedjeljak, 10 Svibanj 2010 18:43

Rent Event Zadar

Znamo da je za uspješno vjenčanje potrebna dobra glazba,profesionalna usluga ugostitelja,ljep interijer itd.Svi će pamtiti uspješno vjenčanje ako je sve to bilo kako ste priželjkivali,ali postoji još jedan detalj koji tu zabavu može dovesti s nivoa DOBAR na nivo – IZVRSTAN ! Naravno to je rasvjeta za vjenčanja, odnosno sistemsko osvjetljenje prostora.

Da bi sve bilo savršeno sa strane zabavnog programa,za event kao što je vjenčanje potreban je ne samo audio,već kompletan audio-vizualni doživljaj. Postavljanjem dekorativne rasvjete ne znači da ćete svoje vjenčanje pretvoriti u diskoteku,već upravo suprotno – osmišljeno i planski dotjerano osvjetljenje kompletnog prostora po vašoj želji. Bilo da se bazira na osvjetljenju cijelog prostora ili osvjetljenju samo nekih sekcija prostora, dokazano je da boje pozitivno utječu na naše emocije i raspoloženje,pa su svjetlosni efekti jedan od najvažnijih elemenata u stvaranju atmosfere.

Ako je vjenčanje vaš najsretniji dan u životu,onda taj dan zaslužujete samo izvrsno. Podarite svom vjenčanju novu dimenziju po kojoj će te ga zauvijek pamtiti. Učinite ga posebnim na vaš svojstven način.

 

Posjetite nas na web stranici: http://www.rentevent.hr/

Kontakt:
Put Gazića 16,Zadar
tel: 023 388 186
mob: 098 9400 601


 

 

Ažurirano Srijeda, 10 Studeni 2010 17:52
 
 
 
 
 
 

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 10 

Anketa

Da li ćete promijeniti prezime prilikom stupanja u bračni život?
 

Bolero_vss