baner_gabriel_nas

Sudjelujte u forumu

Baner

Kastel_slanica_2_naslovnica

Oglašavajte ovdje

Baner

Oglasi

Hrvatski Web Pretraživač Web Arhiva - samo najbolje od weba

Korisnički izbornik

Statistika

Posjete Sadržajima : 833972
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zaprositi buduću ženu? Ispis E-mail
Autor Administrator   


Da li uopće današnji momci prose svoje djevojke? Znam neke slučajeve parova koji su u višegodišnjoj vezi, oduče živjeti zajedno a onda kao prirodan tijek razvoja zajedničkog života odluče se oženiti te u strci današnjeg života preskoče zaruke ili eto reda radi on kupi prsten koji joj pokloni bez neke posebne prosidbe, ionako su se već dogovorili da će se vjenčati. Gdje je nestala romantika? Da li je običaj prosidbe uopće postojao ili nam je to nešto nametnuto o čemu nas uče serije i filmovi . Naše bake nam sigurno mogu ispričati neki starinski običaj kako je djeda došao pitat njezinu ruku kod oca, ali da li je kleknuo pred nju i dao joj prsten. Vremena se mijenjaju, a svaka žena voli da joj se pokloni pažnja, te da se osjeća posebnom makar da bi prijateljicu učinila ljubomornom.
 
kako zaprositi ženu?
 
 
Postoji li uopće originalna prosidba? U zadnje vrijeme se popularizirala metoda javne prosidbe: na punom stadionu, u tv emisijama, na koncertima pred brojnom publikom. Postavlja se pitanje da li se uopće želite oženiti s tom djevojkom ili želite da cijeli svijet zna da će vam ona postati žena i bit ćete najsretniji kad sutradan na svim Internetskim portalima i zadnjim stranicama dnevnog tiska iziđe članak o javnoj prosidbi. Neko jednostavno voli medije i to mu je bitnije od intimnog doživljaja interakcije dviju osoba. Neke djevojke sanjaju da budu zaprošene na nekom egzotičnom putovanju, u maloj barci na moru, netko na snijegu, a neko na mjestu gdje su se prvi put poljubili. Najbolje je ukoliko se mladenci dovoljno dobro poznaju da momak zna kako se ona osjeća i kakav prsten voli te na koji način želi biti iznenađena. Budući da je emancipacija žena uzela maha nije rijedak slučaj da djevojke preuzmu inicijativu i zaprose svoje buduće muževe. Postoji nebrojeno načina za pitati „Da li ćeš se udati za mene ?“ i svaki od njih je romantičan na svoj način ako ste sigurni da je osoba za koju ćete se udati uistinu ona prava.  
 
pizza udaj se za mene
 
Ukoliko ste imali sreće i bili zaprošeni na romantičan način koji Vam je zauvijek ostao u sjećanju, podijelite to s nama na našem forumu Vjenčanja i pirevi u Splitu

 

 
 
 
 
 
 

Bolero_vss