baner_gabriel_nas

Sudjelujte u forumu

Baner

Kastel_slanica_2_naslovnica

Oglašavajte ovdje

Baner

Oglasi

Hrvatski Web Pretraživač Web Arhiva - samo najbolje od weba

Korisnički izbornik

Statistika

Posjete Sadržajima : 767783
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
U IŠČEKIVANJU KRALJEVSKOG VJENČANJA Ispis E-mail
Autor Administrator   

Pratite li događanja vezana za kraljevsko vjenčanje? Mi smo lokalno orijentiran portal, ali ipak ne možemo zaobići svu tu pompu koja sestvara oko skorašnjog vjenčanja Megan Markle i engleskog princa Harrya. Skoro svaka djevojčica mašta da bude princeza, ma koliko god bili imuni na sva to događanja ipak ćemo krajičkom oka pogledati što je Megan odjenula, a što gosti.

stunning-royal-wedding-dresses-throughout-history-760x385

..prisjećamo se nekih od najljepših princeza

 


princePoznato je da englezi vole graditi priču oko kraljevske obitelji, kako bi sve to dobro unovčili bilo u turističke svrhe,bilo  klađenjem ili na druge načine prodajom tv prijenosa same ceremonije vjenčanja koje možemo pratiti i kod nas. Treba im priznati da dobro prodaju priču,
a publike je sve brojnija. Zasigurna sam da će model vjenčanice koju će Megan nositi postati svjetski popularan najkopiraniji model, jer već znamo kako princeza Kate “diktira” modu a mnogi dostupni brandovi nude dostojne kopije. Specifičnost u Meganinoj haljini je da je kraljica mora odobriti. Ne očekujemo nikakvu ekstravaganciju u kraljevskoj obitelji, a Megan je do sada pokazala da ima stila pa je zasigurno možemo očekivati u najljepšem izdanju za svoj sretni dan.

 

Vjenčanje je zakazano u Subotu 19.5 u Kapelici St.Georga. Za samu svečanu večeru je odgovoran ured Lord Chamberlaina umeghan-markleBuckinghamskoj palači, međutim Meghan i Harry ipak sve kontroliraju. Par je objavio zaruke u Studenom prošle godine , a gospođica Markle je ispričala kako ju je Harry zaprosio kleknuvši pred nju s prstenom dok su zajedno spremali večeru u svojoj kući Nottingham Cottage u prizemlju Kensingtonske palače. Na ceremoniju je pozvano 600 uzvanika. Vjenčani kum princa Harrya bit će njegov stariji brat princ William. Prema strogim pravilima i tradiciji britanske kraljevske obitelji uloga vjenčane kume je rezervirana za slobodne djevojke a Meghan je izjavila kako se ne može odlučiti između najboljih prijateljica. U svakom slučaju Meghan po mnogočemu uvodi pomake u kraljevsku obitelj: ovo joj je drugi brak, nije britanka, odrasla je u Americi tako da joj je protocol kraljevske obitelji nepoznat, starija je od mladoženje, ima 36 godina dok budući suprug ima 33, prije zaruka je radila kao glumica, imala je profile na društvenim mrežama I vodila lifestyle blog. Kako to nije primjereno za kraljevsku obitelj odrekla se svoje karijere, te prestala s aktivnostima na društvenim mrežama. Vjerovatno je sada još popularnija I sveprisutnija, a dobrotvornim radom se bavila i prije pa ne sumljamo da će joj sada biti još mnogo lakše.

 

 
 
 
 
 
 

Bolero_vss