baner_gabriel_nas

Sudjelujte u forumu

Baner

Kastel_slanica_2_naslovnica

Oglašavajte ovdje

Baner

Oglasi

Hrvatski Web Pretraživač Web Arhiva - samo najbolje od weba

Korisnički izbornik

Statistika

Posjete Sadržajima : 786757
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jesenski Sajam Vjenčanja PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Četvrtak, 16 Listopad 2014 20:54
IMG_3807s
Jesenski Sajam Vjenčanja
Intervju s Gangsterom

U Splitu je od 07. do 09. studenog održan prvi jesenski sajam vjenčanja pod nazivom Just Say Yes. Sajam je održan u istoimenom centru vjenčanja koji u svojoj ponudi sadrži modernu salu za vjenčanja, ekskluzivni šator te profesionalnu organizaciju vjenčanja. Sajam je otvoren spektakularnim performansom kojim je prikazana mladenka na dan vjenčanja. Modne revije na kojima su svoje kreacije predstavljali Vesna Sposa, Ivana Cvrlje Showroom, Callegari te studio Dezi je dodatno začinio muški striptiz. Sajam je za razliku od uobičajene sajamske ponude imao i bračno posredništvo – poznatog Nediljka Babića Gangstera. Organizatori su okupili preko 60 izlagača te podijelili više od 45 nagrada posjetiteljima.
U nastavku pročitajte što savjetuje bračni posrednik.

Uz uobičajnu ponudu na sajmu gdje su se predstavili saloni vjenčanica, cvjećari, dekorateri, slastice, fotografi, rasvjeta, pozivnice i ostale sitnice koje će budućim mladencima uljepšati uplovljavanje u bračnu luku nama je za oko zapeo bračni posrednik Nediljko Babić Gangster.

Gangster koji svoj nadimak nosi još iz dana vojske predsjednik je udruge „Dalmatinski Samci“ sa sjedištem u Imotskom. Mnogi su za njega čuli zahvaljujući filmu „Gangster te voli“ koji je dobitnik brojnih nagrada. Glavna zvijezda filma Gangster rado je popričao s nama o svom nesvakidašnjem pozivu.Gangster1

Gangster nam kaže kako je do sada zaslužan za spajanje 350 parova, sve svoje klijente želi osobno upoznati, brojnima je i bio kum. Kaže nam kako mu se za njegove usluge bračnog posredovanja javi puno više muškaraca nego žena a nedostatak žena kompezira uvoznim Ukrajinkama koje se lako prilagode našim momcima. Kaže nam "ove dalmatinke su tvrdoglave, ne bi ni popile kavu s nekim našim na Pjaci, a kad odu van Hrvatske di ih niko ne zna odma nađu prvog šta im dođe

Na pitanje koliko su momci izbirljivi odgovara: “ima ih koji kažu daj šta daš, samo da se zove žensko,a ima i onih šta sebe precijene, a na to im uvik kažem:traži onu koja te oče“ nadalje nam priča kako je svaki slučaj poseban za sebe te navodi primjer “on je priučeni mesar što zna ubit ovcu i bika a onda govori da šta ima veze šta je ona doktorica, i ne da se urazumit da ona ne bi njega tila“ i tu se Gangster nađe da ga malo pokuša prizemnit razgovorom i savjetima.

Saznali smo i da je imovinsko stanje ženika bitna stavka jer Ukrajinke nastoje pobjeći iz svog siromaštva, tamo ima puno više cura spremnih na udaju. Iako nije uspješno svaki pokušaj spajanja, naravno postoje slučajevi kad cura dođe i ne svide se jedan drugome, uvijek mora postojati faktor kemije, ali kako Gangster kaže "Svaki lonac nađe poklopac“.

Naglašava kako je svaki slučaj poseban za sebe, a jedan od najdažih mu je skoro i najteži. Naime Glavni negativac iz filma Marin od kojeg su svi digli ruke uspio je naći družicu, hrvaticu, slavonku. On je poseban po tome jer je na sve gledao negativno, pa se tako i curama udvarao kukajući o životnim problemima, ali našla se žena koja ga je prihvatila kao takvog te čujemo da od kada su zajedno on je postao drugi čovjek.

Uz pomoć Gangstera amorova strelica pogađa i najtvrdoglavije a uz toliko uspjeha mi se nadamo nastavku filma.  

Ažurirano Srijeda, 12 Studeni 2014 23:34
 
 
 
 
 
 

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 12 

Anketa

Da li ćete promijeniti prezime prilikom stupanja u bračni život?
 

Bolero_vss