baner_gabriel_nas

Sudjelujte u forumu

Baner

Kastel_slanica_2_naslovnica

Oglašavajte ovdje

Baner

Oglasi

Hrvatski Web Pretraživač Web Arhiva - samo najbolje od weba

Korisnički izbornik

Statistika

Posjete Sadržajima : 762761
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SAJAM VJENČANJA U SPLITU 2013 Ispis E-mail
Autor Administrator   

sajam2013Posjetili smo 5.sajam vjenčanja u Splitu!

I ovaj početak godine rezerviran je za Sajam vjenčanja, manifestaciju koja ujedinjuje najbolje iz svijeta vjenčanja – ponudu brojnih izlagača, modne revije, promocije, nagradne igre s vrijednim dobicima, ali i događanje koje obiluje dobrim idejama, pozitivnom energijom i druženjem.

Peti splitski Sajam vjenčanja održao se 23. i 24. veljače 2013., već tradicionalno u prekrasnom prostoru hotela Le Meridien Lav Split u iskusnoj organizaciji Adria Media Zagreb.

Ovaj raskošan i glamoruzan sajam i ove godine nakon sajmova u Osijeku, Rijeci i Zegrebu kao šlag na kraju Splićanima je ponudio obilje etabliranih brendova iz svih segmenta vjenčane industrije.

 

I ove godine je portal vjencanja-pirevi-split.com sudjelovao kao medijski pokrovitelj.

Kao i proteklih godina i ove je stavljen naglasak na humanitarnu tombulu. Sav prihod namijenjen je nacionalnoj humanitarnoj akciji "Palčić gore!", kojom se nastoji ukazati na potrebe, probleme i posljedice s kojima se susreću prijevremeno rođena djeca i njihovi roditelji.

Uz sedamdesetak izlagača pratili smo modne revije na kojima su sudjelovali mnoga poznata lice poput Renate Lovrinčevič bivše Miss Universe i Katarine Banić bivša Miss Hrvatske. Također sudjelovali smo na raznim promocijama, cvijetnim radionicama, plesnim izvedbama te make up & hair showu.

Posjećenost sajma opravdala je sva očekivanja i pokazala kako Splićani vole ovakve manifestacije.
Mi Vam prenosimo samo dijelić te atmosfere.

 

 

 

 
 
 
 
 
 

Bolero_vss