baner_gabriel_nas

Sudjelujte u forumu

Baner

Kastel_slanica_2_naslovnica

Oglašavajte ovdje

Baner

Oglasi

Hrvatski Web Pretraživač Web Arhiva - samo najbolje od weba

Korisnički izbornik

Statistika

Posjete Sadržajima : 767311
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sajam vjenčanja 2012 Ispis E-mail
Autor Administrator   

Kao i svake godine tako smo i ove ua Vas posjetili 4.sajam Vjenčanja koji se tradicionalno sajam2012održao u hotelu „Le Meridien-Lav“ vikend 25.i 26. veljače.

I ove godine je portal vjenčanja-pirevi-split.com sudjelovao kao medijski pokrovitelj.

U protekla dva dana susreli smo sedamdesetak izlagača sa lijepo ukrašenim  izložbenim prostorom, modne revije, sudjelovali smo u raznim degustacijama.

Iz godine u godinu potvrđuje se da je Sajam odlično mjesto susreta, suradnje i sklapanja dobrih poslova, mjesto na kojem se budući mladenci susreću sa svim što je potrebno za organizaciju dana vjenčanja na najljepši, najoriginalniji i najkvalitetniji način. Organizirana je i tombula gdje se po cijeni od 25kn moglo sudjelovati u humanitarnoj akciji namijenjenu pomoći Domu za djecu „Maestral“ Split, te se također moglo osvojiti vrijedne nagrade izlagača Sajma vjenčanja. Kao centrali događaj sajma izdvojili bi modne revije koje su se održavale dva puta dnevno oba dana trajanja sajma. Pod voditeljskom palicom Ive Perkušića manekenke su nosile modele Ateliera La Perla, Vesna Spoza, Glamour Spoza, Callegari talijanska škola mode i dizajna Split, Ledenko, Cvjećarnica Riva, Mis, Cvitak, Fontana, Nena, Orhideja. Za Make-up su se pobrinule Ana Grgić i Tina Katanić. Organizator modnih revija je bila Ana Gruica, frizure radila salon „Dalila“, scenografiju i rasvjetu „Rabbit Rock“ , a video i razglas „Bepo Sound“. Ukoliko ste propustili Sajam donosimo Vam tračak atmosfere.

VIŠE SLIKA

 
 
 
 
 
 

Bolero_vss