baner_gabriel_nas

Sudjelujte u forumu

Baner

Kastel_slanica_2_naslovnica

Oglašavajte ovdje

Baner

Oglasi

Hrvatski Web Pretraživač Web Arhiva - samo najbolje od weba

Korisnički izbornik

Statistika

Posjete Sadržajima : 767731
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dani Vjenčanja 2011 Ispis E-mail
Autor Administrator   

LA PERLA I VERA WANG NA DANIMA VJENČANJA

Ove godine još glamurozniji i bogatiji, osmi po redu sajam „Dani vjenčanja“,  u produkciji Paneno eventa, održati će se u tradicionalnom jesenskom terminu od 30. rujna do 02. listopada 2011. godine na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonu 7 i 7A. Dani vjenčanja su najznačajniji izlagačko-modni događaj vjenčanja u Hrvatskoj, kojeg je u periodu održavanja od 2003.-2010. godine posjetilo više od 75.000 posjetitelja. Prema dosadašnjem  interesu, ove godine očekuje se preko 20.000 posjetitelja. Na „Danima vjenčanja“ očekuje vas veliki broj modnih revija vjenčanica i muških odijela, s preko 150 izlagača, velikim brojem nagradnih igara s bogatim nagradnim fondom te tradicionalnim projektima „Budi mladenka“ i „Naj par“.

DANIVJENCANJA11

 

 

No posebno je iznađenje Dana vjenčanja, to što će se po prvi puta moći vidjeti vjenčanice slavne Vere Wang, modna revija novih modela „Sherri Hill“, modna revija čarobnog „La Perla“ doljnjeg rublja iz Milana te spektakularni preformance modnog dizajnera Tonija Brekala.

I ove godine „Dani vjenčanja“ imaju humanitarni karakter te će se sredstva skupljena na Humanitarnoj gala modnoj reviji i dio prihoda od ulaznica donirati Kliničkom bolničkom centru Zagreb za kupnju dječjeg kolonoskopa. Na humanitarnoj modnoj reviji sudjelovati će Anica Kovač, Marija Husar Rimac, Lorena Nosić, Tončica Čeljuska, Enes Bešlagić, Zlatan Zuhrić Zuhra, Massimo i mnogi drugi.

Ovogodišnja velika novost je u „susjedska“ suradnja „Dana vjenčanja“ i „Fashion.hr-a „ koji se u istom terminu održavaju na Zagrebačkom Velesajmu, kroz zajedničku prodaju ulaznica po cijeni od 25kn gdje će posjetitelji moći posjetiti oba događanja po promotivnoj cijeni.

 
 
 
 
 
 

Bolero_vss